Jak správně nanášet samoopalovací přípravky?

Samoopalovací procedura krok za krokem

Jak správně nanášet samoopalovací přípravky abyste vypadala dokonale opálená a nikdo nepoznal, že se jedná o samoopalovací přípravky? Se samoopalovacími produkty SOSU by Suzanne Jackson je to snadné. Připravili jsme pro Vás domácí video návod jak na to.
A věřte nám, že to zvládne opravdu každý. 


P.S. Ano pokud máte dlouhé ruce, tak si záda dokážete namazat sami, chce to jen praxi. Případně se můžete podívat i na speciální samoopalovací aplikátory na záda, které se na trhu dají také sehnat. Pokud ale máte možnost někoho poprosit, tak to určitě udělejte, nebojte ono se to s našimi produkty roztírá tak snadno (navíc to trvá cca 5 sekund), že i Váš partner bude překvapený.

Na vše se nás vždy můžete zeptat na emailu: info@beautymanifesto.cz, naše Monča Vám velice ráda poradí! Dále se podívejte i na naší sekci Samoopalovací triky, kde se dočtete například jak vybrat správný samoopalovací přípravek. 

A nezapomeňte, že: Samoopalovací produkty SOSU by Suzanne Jackson a Dripping Gold + naše znalosti v oblasti samoopalovací procedury a techniky z nás dělá samoopalovací guru neboli experty na samoopalování a o všem se s Vámi rádi podělíme!